Automotive relay-YARTM-Datar plat handap

Automotive relay-YARTM-Datar plat handap

Pondok Description:

Features Heavy contact load (30A). Insert mounting available. Suitable for automation system and automobile auxiliary etc. Ordering Informati 1 Part number: YARTM 2 Contact arrangement: 1A:1A; 3 Coil rated voltage(V): DC:3,5,6,9,12,18,24 Contact Data  Contact Arrangement 1A(SPSTNO)   Contact Material AgNi AgSnO2   Contact Rating (resistive) 20A/14VDC Switching Power (Max.) 560W  Switching Voltage (Max.)  30VDC   (Max Switching Current: 20A)  Contact Resistance or Voltage drop ≤...


jéntré produk

Tags produk

Pitur
beurat beban kontak (30A).
Selapkeun ningkatna aya.
Cocog jeung sistem automation na bantu mobil jsb
Susunan Informati
1 Bagian angka: YARTM
susunan 2 Contact: 1A: 1A;
3 coil dipeunteun tegangan (V): DC: 3,5,6,9,12,18,24
Kontak Data

 kontak susunan 1A (SPSTNO) 
 kontak Bahan AgNi AgSnO
 Kontak Peunteun (résistif) 20A / 14VDC
Ngalihkeun Daya (Max.) 560W
 Switching tegangan (Max.)  30VDC (Max Ngalihkeun Ayeuna: 20A)
 Résistansi kontak atawa nurunna tegangan ≤100mΩ
 kahirupan  listrik  10 5       Cipondoh, Tangerang 4,30 tina IEC 61810-7
 kahirupan  mesin  10 6        Cipondoh, Tangerang 4,31 tina IEC 61810-7

kaayaan operasi

insulasi Résistansi  100MΩ min (di 500VDC)  Item 7 of IEC 60255-5
Kakuatan diéléktrik
Antara kontak
Antara kontak sarta coil
50Hz 500V
50Hz 750V
 Item 6 of IEC 60255-5
item 6 of IEC 60255-5
 lalawanan shock 11MS 147m / S 2         ICE 68-2-27 Test EA
lalawanan Geter 10Hz ~ 60Hz ganda amplitudo 1.5mm IEC 68-2-6 Test FC
 terminal kakuatan  8N  ICE 68-2-21 Test Ua1
Solderability 235 ℃ ± 2 ℃ 3s ± 0.5s Metoda IEC 68-2-20 Test Ta 1
 Suhu ambient  -40 ℃ ~ 85 ℃
 kalembaban relatif  85% (AT40 ℃)  ICE 68-2-3 Test Ca
 massa 33g (Buka tipe) 21g

coil parameter

Coil tegangan VDC

lalawanan coil Ω ± 10%

tegangan Alas VDC (max) (75% dipeunteun tegangan)

tegangan pelepasan VDC (mnt) (10% ti dipeunteun tegangan)

konsumsi kakuatan coil W

Beroperasi mdet Time

mdet release sareng

dipeunteun

Max.

12

15,6

145

9.00

1.2

        1,44

≤7

≤5

24

31.

576

18,0

2.4

YARTM-JT


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali