Produk Artikel

Diadegkeun dina 2004, Ningbo Yishen Electronics fokus kana ngamekarkeun & manufaktur relays éléktromagnétik ngawengku:

1. relays Automotive
2. EV (wahana Electric) relays ngecas-tihang
3. Power relays
4. Adat relays

Maca deui

Arrivals anyar