Produkte Featured

E themeluar në vitin 2004, Ningbo yishen Electronics përqendruar në zhvillimin dhe prodhimin e relays elektromagnetike mbulojnë:

1. relays Automotive
2. EV (automjeteve elektrike) relays akuzuar-grumbull
3. relays pushtet
4. relays Custom

Lexo më shumë

Arritje të reja