Автомобилски реле-YARTM-Стан дното плоча

Автомобилски реле-YARTM-Стан дното плоча

Краток опис:

Features Heavy contact load (30A). Insert mounting available. Suitable for automation system and automobile auxiliary etc. Ordering Informati 1 Part number: YARTM 2 Contact arrangement: 1A:1A; 3 Coil rated voltage(V): DC:3,5,6,9,12,18,24 Contact Data  Contact Arrangement 1A(SPSTNO)   Contact Material AgNi AgSnO2   Contact Rating (resistive) 20A/14VDC Switching Power (Max.) 560W  Switching Voltage (Max.)  30VDC   (Max Switching Current: 20A)  Contact Resistance or Voltage drop ≤...


детали за производот

Тагови производ

Карактеристики
тежок товар за контакт (30А).
Вметнете монтажа на располагање.
Погодно за автоматизација на системот и автомобилската помошни итн
Подредување информатичките
1 Дел број: YARTM
2 Контакт аранжман: 1A: 1A;
3 серпентина напон (V): DC: 3,5,6,9,12,18,24
Контакт податоци

 контакт аранжман 1A (SPSTNO) 
 контакт материјал Агни AgSnO
 Контакт Оценка (резистивни) 20A / 14VDC
Вклучување на енергија (макс.) 560W
 Префрлување на напон (макс.)  30Vdc (Макс преклопување струја: 20A)
 Отпор на контакт или Пад на напон ≤100mΩ
 живот  електрични  10 5       точка 4.30 на IEC 61.810-7
 живот  Машински  10 6        точка 4.31 на IEC 61.810-7

услови за работа

отпор на изолација  100MΩ min (во 500VDC)  Точка 7 од IEC 60.255-5
Диелектрична Сила
меѓу контактите
од контактот и калем
50Hz 500V
50Hz 750V
 Точка 6 од IEC 60.255-5
точка 6 од IEC 60.255-5
 шок отпор 11MS 147m / s 2         ICE 68-2-27 Тест Еа
вибрации отпор 10Hz ~ 60Hz двојна амплитуда 1.5mm IEC 68-2-6 Тест Fc
 сила терминали  8N  ICE 68-2-21 Тест UA1
Лемност 235 ℃ ± 2 ℃ 3S ± 0.5s метод IEC 68-2-20 Тест Та 1
 Собна температура  -40 ℃ ~ 85 ℃
 релативна влажност  85% (AT40 ℃)  ICE 68-2-3 Тест Ca
 маса 33g (од отворен вид) 21g

калем Параметар

Серпентина напон VDC

На намотката на отпорот Ω ± 10%

Пикап напон VDC (max) (75% за номинален напон)

напон ослободување VDC (мин) (10% за номинален напон)

Серпентина потрошувачка на енергија W

Работат ms време

ms време на издавање

Оценето

Макс.

12

15,6

145

9.00

1.2

        1.44

≤7

≤5

24

31.

576

18,0

2.4

YARTM-JT


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи