Избрана Производи

Основана во 2004 година, Ningbo Yishen Електроника фокусира на развој и производство на електромагнетни релеи се однесуваат на:

1. Автомобилски релеи
2. EV (електрични возила) наплаќање-купот релеи
3. Моќ релеи
4. Прилагодено релеи

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања